Andelar - Stryktipset - JACKPOT. - 12 MILJONER

Då är vardagen tillbaka med engelsk fotboll på Stryktipset och vi slipper tradiga landskamper. Formen är fortfarande god och förra lördagen spelade vi in 90k på MEGA SKRÄLL och var inte allt för långt borta från ensam 13 och 16 miljoner.

Denna lördag är det Jackpot på 12 Miljoner så har öppnat några av mina större system. Radskisser kommer närmare helgen och missa inte veckans UPPSNACK med Bettingstugan där bla. Jag, Bosse Petersson & Anders Limpar går igenom lördagens Stryktips.

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp.

ANDELAR STRYKTIPSET LÖRDAG

LÖRDAGENS STRYKTIPS

Stryktipset Lördag 30 mars

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

#Topptipset Resultat AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League Dabetorstens dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Resultat Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Tips Topptipset Topptipset idag UFC UK Open Uppsnack Stryktipset World Grand Prix