Stryktipset Lördag 6 April » 13 Rätt med SpelTorsten » Andelar & Speltips

Andelar - StryktipsetAndelar - Stryktipset

Formen fortsätter att vara bra och gläder mig otroligt mycket till Stryktipset på lördag. Intressanta matcher naturligtvis då det börjar dra ihop sig i Premier League och Championship.

MISSA INTE OMGÅNGENS UPPSNACK

Mina andelar till lördagens Stryktips finner ni under.

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp.

ANDELAR STRYKTIPSET LÖRDAG

DABETORSTENS (Mitt & Davids gemensamma)

LÖRDAGENS STRYKTIPS

Stryktipset lördag

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

#Topptipset Resultat AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League Dabetorstens dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Fotbolls EM Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Resultat Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Tips Topptipset Topptipset idag UFC UK Open Uppsnack Uppsnack Stryktipset World Grand Prix