Stryktipset Lördag 13 April » JACKPOT 13 MILJONER » Andelar

Andelar - Stryktipset - JACKPOT. - 13 MILJONER

Då börjar det dra ihop sig ordentligt i ligorna runt Europa och i vanlig ordning innehåller Stryktipset matcher från England. Premier League och Championship närmar sig sitt slut och självklart är vi med i jakten om poäng men även på JACKPOT.

MISSA INTE MINA & DAVIDS GEMENSAMMA SYSTEM

Denna lördag är det Jackpot på 13 Miljoner så har öppnat några av mina större system. Radskisser kommer närmare helgen och missa inte veckans UPPSNACK med Bettingstugan där bla. Jag, Bosse Petersson & Anders Limpar går igenom lördagens Stryktips.

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp.

ANDELAR STRYKTIPSET LÖRDAG

LÖRDAGENS STRYKTIPS

Stryktipset Lördag

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

#Topptipset Resultat AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League Dabetorstens dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Fotbolls EM Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Resultat Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Tips Topptipset Topptipset idag UFC UK Open Uppsnack Uppsnack Stryktipset World Grand Prix