Andelar - Europatips - Jackpot 3.5 Miljoner

Det vart några fina vinster på Europatipset i söndags på systemen VAR DELUXE & EXKLUSIVA, Tyvärr bara 11 rätt men var bra utdelning då Arsenal & Liverpool förlorade. MEGA SKRÄLL var med och kämpade om ensam 13 men föll med Djurgårdens vinst och att Arsenal inte tog poäng. Otroligt nära och ett bevis på att man måste våga gå emot de stora favoriterna. Nu har vi varit nära ensam 13 några gånger senaste året och missat på två övertidsmål, en spik och några uddamål. Snart sitter det och då är ni väl med?

Dagens Europatips innehåller returmöten i Champions League då Barcelona tar emot PSG och Dortmund ska försöka vända underläge mot Atletico Madrid på hemmaplan. Resten av tipset fylls ut av League 1 & League 2 där vi har en del spännande matcher faktiskt. Hoppa gärna på en andel

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS – HÅLLER FORMEN I SIG?

Radskisser går jag igenom under veckan och kan ändras. Jag lägger ner mycket tid på mina analyser och streckar efter värde på de flesta system. VAR-systemen är mer favorit betonade system medans Skrällsystemen naturligtvis jagar värde och de stora pengarna. Vill ni ha ett mer matematiskt system så rekommenderas PREMIUM som är ett framgångsrikt system på Stryktipset som nu kommit till Europatipset.

EUROPATIPSET TISDAG

MATCHER EUROPATIPSET

Europatipset Tisdag Matcher

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

SENASTE ARTIKLAR OCH INLÄGG

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

#Topptipset Resultat AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League Dabetorstens dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Resultat Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Tips Topptipset Topptipset idag UFC UK Open Uppsnack Stryktipset World Grand Prix