Andelar Topptipset

Topptipset idag bjuder på två härliga matcher när kvartsfinalerna ska avgöras i Champions League. Missa inte mina andelar. Spikar & Skrällar kan ni läsa om här.

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

DAGENS BÄSTA ANDEL

🔨 SPIKAR TOPPTIPSET IDAG🔨

1. Manchester City – Real Madrid (50%)

Manchester City är kraftigt understreckade i returmötet mot Real Madrid. I nu läget får vi City till 50% och det är givet alla dagar i veckan. Svenska folket verkar inte tro på det engelska klubblaget och det synar vi. Hemma är de starka oavsett vilka som spelar och det har många matchvinnare i laget vilket kommer bli avgörandet.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS MED SPELTORSTEN

💣 DAGENS SKRÄLL TOPPTIPSET 💣

4. Porto – Vitória de Guimarães: (6%)

I match nummer fyra plockar vi naturligtvis med det lägst streckade laget på kupongen. Det är returmöte i Taca Portugal och Porto tar emot Vitória de Guimarães. Porto har viktiga matcher kvar i ligan för att säkra en europaplats nästa år en strid som även gästerna är med i så det blir intressant att se hur lagen ställer men oavsett är det givet att ta med gästerna till 6% och kan tänkas helgardera denna också.

Hoppas ni fick någon klarhet på min Analys Topptipset denna onsdag och lycka till.

ANDELAR TOPPTIPSET ONSDAG

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

MER FRÅN SPELTORSTEN

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100