Topptipset Torsdag 18 April » Tips & Resultat idag 18/4

Andelar TopptipsetAndelar Topptipset

Analys för Topptipset torsdag kommer innan lunch. Ska gå igenom alla matcher i lugn och ro och presentera min Spik & Skräll. Speltips på någon av matcherna kommer utarbetas och andelarna finner ni här.

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

DAGENS BÄSTA ANDEL

🔨 SPIKAR TOPPTIPSET IDAG🔨

2. Atalanta – Liverpool (54%)

Liverpool har en ordentlig uppförsbacke och frågan är hur de ställer sig för denna retur när de har några dramatiska rundor kvar i ligan. Atalanta kan i sin tur spela på sitt 3-0 resultat och förlora denna match. Min första tanke var att helgardera denna men det finns ett bra värde på engelsmännen och vi får se hur Klopp ställer ut laget innan vi lämnar in.

5. Fenerbahçe – Olympiakos (65%)

Fenerbache var det bättre laget i Gregland men förlorade 3-2 och måste alltså vinna detta möte på hemmaplan. Det är inget snack om att Fenerbahce är det bättre laget och upp till 65% spikar jag hemmalaget på dagens Topptips.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS MED SPELTORSTEN

💣 DAGENS SKRÄLL TOPPTIPSET 💣

3.West Ham – Bayer Leverkusen: (18%)

Leverkusen säkrade i helgen sitt första ligaguld i tyska Bundesliga och kommer till London med en 2-0 seger från förra matchen. Här finns det ordentligt värde i min bok på West Ham som till låga 18%. Jag räknar inte alls ut West Ham ur detta möte och helgarderas om det går annars sneglar jag på en ”gubbgaffel” då den låga ettan måste med.

Hoppas ni fick någon klarhet på min Analys Topptipset denna onsdag och lycka till.

ANDELAR TOPPTIPSET TORSDAG

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

MER FRÅN SPELTORSTEN

 • FOTBOLLS EM 2024 » Grupper » Lagen » Odds & Speltips

  FOTBOLLS EM 2024 » Grupper » Lagen » Odds & Speltips

  Då är det snart dags för sommarens stora höjdpunkt nämligen Fotbolls EM i fotboll. Här kan ni läsa om grupper och lag samt odds. England är favoriter att vinna mästerskapet men vi ska inte räkna bort värdnationen Tyskland eller Frankrike med Mbappe. FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER GRUPP A – FOTBOLLS EM (🇩🇪 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🇭🇺…

 • Stryktipset Lördag 11 Maj » Tips & Resultat » Andelar & Speltips

  Stryktipset Lördag 11 Maj » Tips & Resultat » Andelar & Speltips

  Då är det vanliga Stryktipset över för denna säsong då Championship spelat klart så då fylls det ut med lite fler Premier League matcher, Allsvenskan, klassiskt möte i Norska Eliteserien med mera. MISSA INTE EUROPATIPSET ONSDAG FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp. ANDELAR…

 • Europatipset Onsdag 8 Maj » Andelar & Resultat » Tips & Analys

  Europatipset Onsdag 8 Maj » Andelar & Resultat » Tips & Analys

  Det var nära i helgen på några system men föll på några sena mål. Till Europatipset onsdag laddar vi om och med matcher från bla. Champions League & Sverige. MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS – HÅLLER FORMEN I SIG? Radskisser går jag igenom under veckan och kan ändras. Jag lägger ner mycket tid på mina analyser…

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100