Topptipset Fredag 19 April » Tips & Resultat idag 19/4

Andelar TopptipsetAndelar Topptipset

Topptipset fredag blandar matcher från Italien, Spanien, Frankrike & Portugal bland annat. Spikar och skrällar ligger längre ner & andelarna finner ni här.

Det finns en del intressanta matcher och blir intressant att se om Parma orkar dra ifrån i toppen av Serie B. Annars kommer jag förlja den dramatiska nedflyttningsstriden i Portugal när Rio Ave spelar om viktiga poäng hemma mot Arouca.

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

DAGENS BÄSTA ANDEL

🔨 SPIKAR TOPPTIPSET FREDAG🔨

4. Nice – Lorient (65%)

På fredagens Topptips så tycker jag att Nice till 65% är en helt okey spik. De har chans på Champions League plats med sex matcher kvar och möter ett Lorient som för visso kämpar för överlevnad men har samtidigt inte rosat marknaden borta. Runt 65% plockar jag Nice alla dagar i veckan.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS MED SPELTORSTEN

💣 DAGENS SKRÄLL TOPPTIPSET💣

1. Cagliari – Juventus (14%)

Första matchen på Topptipset idag kan bli en riktig Jackpot. Svenska folket går på storlaget Juventus som streckas upp mot 60%. Jag är inte alls lika säker och ser vi till form har Cagliari spelat upp sig rejält och ligger nu fyra poäng ovanför strecket. Cagliari har mer att spela för än Juventus känns det som och 14% på hemmalaget här kan bli en riktigt rensare.

6. Palermo – Parma (25%-32%-43%)

Parma har sju poäng att spela in på de kommande fem matcherna för att säkra uppflyttning till Serie A. Nu ska de till Palermo som ligger på playoff plats. Känns som ett kryss är givet här och beroende på vilket lag Palermo sätter ut så förväntas jag utgå från 1X, helt tvärt emot svenska folket.

ANDELAR TOPPTIPSET FREDAG

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

MER FRÅN SPELTORSTEN

 • FOTBOLLS EM 2024 » Grupper » Lagen » Odds & Speltips

  FOTBOLLS EM 2024 » Grupper » Lagen » Odds & Speltips

  Då är det snart dags för sommarens stora höjdpunkt nämligen Fotbolls EM i fotboll. Här kan ni läsa om grupper och lag samt odds. England är favoriter att vinna mästerskapet men vi ska inte räkna bort värdnationen Tyskland eller Frankrike med Mbappe. FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER GRUPP A – FOTBOLLS EM (🇩🇪 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🇭🇺…

 • Stryktipset Lördag 11 Maj » Tips & Resultat » Andelar & Speltips

  Stryktipset Lördag 11 Maj » Tips & Resultat » Andelar & Speltips

  Då är det vanliga Stryktipset över för denna säsong då Championship spelat klart så då fylls det ut med lite fler Premier League matcher, Allsvenskan, klassiskt möte i Norska Eliteserien med mera. MISSA INTE EUROPATIPSET ONSDAG FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp. ANDELAR…

 • Europatipset Onsdag 8 Maj » Andelar & Resultat » Tips & Analys

  Europatipset Onsdag 8 Maj » Andelar & Resultat » Tips & Analys

  Det var nära i helgen på några system men föll på några sena mål. Till Europatipset onsdag laddar vi om och med matcher från bla. Champions League & Sverige. MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS – HÅLLER FORMEN I SIG? Radskisser går jag igenom under veckan och kan ändras. Jag lägger ner mycket tid på mina analyser…

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100