Topptipset Måndag 22 April » Tips & Resultat idag 22/4

Topptipset Fredag

Vi har en intressant måndag framför oss där Topptipset bjuder på matcher från Allsvenskan, Derby i Seria A och viktiga matcher i Championship och Spanien.

ANALYS ANDELAR SPIKAR SKRÄLLAR

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

DAGENS BÄSTA ANDEL

🔨 SPIKAR TOPPTIPSET FREDAG🔨

5. Middlesbrough – Leeds (55%)

Leeds jagar den sista direktplatsen men då är det vinst som gäller. De klarar det dock inte på egen hand och är beroende av att Ipswich tappar poäng. Jag tror de klarar det och under 60% är jag beredd att spika Leeds.

7. Nordsjälland – Århus (68%)

En annan fin spik, som blir min reserv är Nordsjälland hemma mot Århus. Hemma är de otroligt starka och runt 68% är det en tänkbar spik på mitt TVÅ SPIKAR system.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS MED SPELTORSTEN

💣 DAGENS SKRÄLL TOPPTIPSET💣

4. Linköping – Häcken (11-20-69)

Given helgardering så gott det går det här. Häcken streckas upp till närmare 70% vilket är tok för mycket. Här smetar vi på och hoppas på skräll från ett hemmalag som kan rensa friskt idag.

6. Sevilla – Mallorca (X2 först och främst)

Här utgår vi från höger även om Mallorca inte vinner många bortamatcher på en säsong. Sevilla har i mina ögon sett ritktigt dåliga ut och är mer eller mindre inblandad i bottenstriden. Ett poäng är inte hela världen och i en passiv matchbild med lite mål utgår jag från höger.

ANDELAR TOPPTIPSET FREDAG

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

MER FRÅN SPELTORSTEN

 • FOTBOLLS EM 2024 » Grupper » Lagen » Odds & Speltips

  FOTBOLLS EM 2024 » Grupper » Lagen » Odds & Speltips

  Då är det snart dags för sommarens stora höjdpunkt nämligen Fotbolls EM i fotboll. Här kan ni läsa om grupper och lag samt odds. England är favoriter att vinna mästerskapet men vi ska inte räkna bort värdnationen Tyskland eller Frankrike med Mbappe. FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER GRUPP A – FOTBOLLS EM (🇩🇪 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🇭🇺…

 • Stryktipset Lördag 11 Maj » Tips & Resultat » Andelar & Speltips

  Stryktipset Lördag 11 Maj » Tips & Resultat » Andelar & Speltips

  Då är det vanliga Stryktipset över för denna säsong då Championship spelat klart så då fylls det ut med lite fler Premier League matcher, Allsvenskan, klassiskt möte i Norska Eliteserien med mera. MISSA INTE EUROPATIPSET ONSDAG FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp. ANDELAR…

 • Europatipset Onsdag 8 Maj » Andelar & Resultat » Tips & Analys

  Europatipset Onsdag 8 Maj » Andelar & Resultat » Tips & Analys

  Det var nära i helgen på några system men föll på några sena mål. Till Europatipset onsdag laddar vi om och med matcher från bla. Champions League & Sverige. MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS – HÅLLER FORMEN I SIG? Radskisser går jag igenom under veckan och kan ändras. Jag lägger ner mycket tid på mina analyser…

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100