Speltips Fotboll Ligue 1 Monaco Nice 22 September

Vi har en riktigt intressant match för svenska dartfans denna fredag och vi startar tidigt. 13:30 startar detta speltips med våran egen Anton Östlund som kliver upp på den stora scenen idag. Fantastisk form på svensken som möter en mycket speciell dansk.

Läs mer om speltipset på Bettingstugan.se

Vi har ett skandinaviskt möte i den tolfte deltävlingen i European Tour. Det är dansken Vladimir Andersen som möter svensken Anton Östlund. Det ska bli riktigt kul att se Östlund i action på den stora scenen då han varit riktigt het i Modus turneringen som streamas på youtube sedan pandemin. Han vann en vecka där nyligen och är i riktigt bra form.

SpelTorsten – Bettingstugan.se

Missa inte mitt spelips på den franska toppmatchen Monaco – Nice i Derby de la Côte d’Azur

🎯 SPELTIPS Hungarian Darts Trophy 🎯

🏟 Vladimir Andersen – Anton Östlund
⏰ 13:30
📅 22/9
💵 6/10U

LÄNK TILL TIPSET: 

Speltips: Vladimir Andersen – Anton Östlund 22/9 ”Svensk debutant på… (bettingstugan.se)

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora /SpelTorsten