Speltips Dart » Danny Noppert – Anton Östlund » Hungarian Darts Trophy

Speltips Dart Danny Noppert - Anton Östlund

Vilken match Östlund gjorde igår när han vann 6-2 och vårat speltips satt enkelt. Var många som följde det spelet då jag fick vinstbongar skickat i PM på riktigt trevliga summor och riktigt kul att ni följer mina dartspel fortfarande. Vore kul att veta vilka som hängt med sedan innan pandemin.

Läs mer om speltipset på Bettingstugan.se

Vilken debut Anton Östlund gjorde igår. Han utklassade dansken Vladimir Andersen och på vilket sätt han gjorde det. Han vinner bekvämt med 6-2, kastar fem stycken 180s och avslutar matchen med en 145 Checkout och gjorde den bästa insatsen på dagen. Även om kommentatorerna tyckte att Ross Smith stod för dagens insats så är jag färgad och måste säga att det Anton gjorde var mycket häftigare, iaf som svensk. Nu blir det tufft mot topprankade Danny Noppert, men inte omöjligt.

SpelTorsten – Bettingstugan.se

Missa inte mitt spelips på den franska toppmatchen Monaco – Nice i Derby de la Côte d’Azur

🎯 SPELTIPS Hungarian Darts Trophy 🎯

🏟 Danny Noppert – Anton Östlund
⏰ 13:30
📅 23/9
💵 3/10U

LÄNK TILL TIPSET: 

Speltips: Danny Noppert – Anton Östlund 23/9 ”Vi fortsätter med spel… (bettingstugan.se)

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora /SpelTorsten