Speltips - US OPEN - Tennis med Speltorsten

Vi fortsätter med speltips på US Open och det är i mötet mellan Sebastian Baez och Borna Coric jag hittar ett intressant spel. Det blir en intressant turnering där Alcaraz & Djokovic står som favoriter.

De möttes bara för några dagar sedan i ATP Winston-Salem där Baez gick vinnande ur en riktigt rysare (2-1 i set). Jag förväntar mig en jämn match även här.

Baez har verkligen träffat formen och gick och vann den turneringen och kommer in till US Open med två ATP titlar i ryggen. Först gick han och vann ATP Kitzbühel (på grus) och sedan ATP Winston-Salem mycket imponerande och märkligt då Baez inte visat någon större form under året och är framförallt en grusspelare. Coric är favorit i denna match och med tanke på underlaget så ska han vara det också men jag har siktat in mig på ett tie break spel i vanlig ordning.

Missa inte måndagens TOPPTIPS eller torsdagens EUROPATIPS

🇺🇸 SPELTIPS US OPEN 🇺🇸

🏟 Baez – Coric
⏰ 19:00 🎾
📅 29/8
💵 3/10U

Speltips US Open

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa för att leverera bra resultat.

kom ihåg att följa mig på Twitter för de senaste speltipsen och analyser