Speltips Fotboll - La Liga - Rayo Vallecano - Atletico Madrid

Har hittat ett spännande spelbygge till en av kvällens två La Liga matcher och det är i mötet mellan Rayo Vallecano – Atlético Madrid jag hittar mitt speltips.

Hemmalaget Rayo Vallecano har startat ligan med två segrar, två 2-0 vinster och ska inte ta förgivet att giganterna Atletico vinner detta Madrid derby. Däremot tror jag det blir en fysisk match där Atletico har mer press på sig.

Jag väljer att spela att båda lagen får minst 19.5 varningspoäng som i sin tur mer eller mindre betyder att de tar minst två kort var.

Domaren för dagen är José Luis Munuera Montero, ingen domare som ger överdrivet mycket gula kort. Kollar vi däremot när han dömt dessa två lagen förutom, hemma respektive borta så har det kommit en hel del kort för respektive lag.

Att båda lagen tar minst två gula ser jag som stor och när Coolbet sticker ut slår vi till. Andra bolag ger runt 1.60 för samma spel så här är de generösa.

Missa inte måndagens TOPPTIPS eller torsdagens EUROPATIPS

🇪🇸 SPELTIPS LA LIGA 🇪🇸

🏟 Rayo Vallecano – Atlético Madrid
⏰ 21:30 ⚽
📅 28/8
💵 5/10U

Speltips La Liga

Spelet läggs på Coolbet med medel insats (5/10U). Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora.