Speltips - US OPEN - Tennis

Då har vi kommit till årets fjärde och sista Grand Slam och naturligtvis så har vi några speltips. Det är 128 herrar och damer som gör upp om årets titel så vi har två spännande veckor framför oss.

Kan världsettorna Alcaraz & Swiatek försvara sina titlar? Spännande blir det och i år får Novak Djokovic vara med och jaga sin 24:e Grand Slam titel. Som vanligt kommer jag leverera de bästa oddsen och speltipsen under turneringen och vi börjar med denna Tie Break dubbel.

Missa inte måndagens TOPPTIPS eller torsdagens EUROPATIPS

🇺🇸 SPELTIPS US OPEN 🇺🇸

⏰ 22:00 🎾
📅 28/8
💵 3/10U

Speltips US Open med Speltorsten

Två tighta matcher att vänta där Auger Alissime tappat en del form samtidigt som McDonald spelat riktigt bra. FAA har en otrolig serve som passar underlaget samtidigt som McDonald är ruskigt säker i sina serve game så är ett tie break absolut inom ramen på minst tre set. De har spelat två gånger tidigare mot varanda och båda de matcherna gick till minst ett tie break.

I den andra matchen har vi sydkoreanen Kwon som tar emot årets sensation Eubanks. Svajande form på Eubanks efter succen i Wimbledon och Kwon har inte spelat tennis sedan februari. Återigen en jämn matchning där dessa också möts två gånger där båda matcherna gått till tie break. Senast var faktiskt i Australien Open tidigare i år. De har vunnit varsin match mot varandra och båda har gått distansen ut.

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa för att leverera bra resultat.

kom ihåg att följa mig på Twitter för de senaste speltipsen och analyser